Diem Glass - Egyedi üvegékszer

Az ékszerekről

A Diem Glass üvegékszerek egyedi tervezésű, kézműves technikával előállított iparművészeti alkotások. Minden egyes darab minőségi alapanyagok felhasználásával készül. Az ékszerek tervezésénél szem előtt tartjuk, hogy hordható, stílusos darabok öltsenek formát, melyek mind a hétköznapokban, mind különleges alkalmakkor kiemelik viselőjük egyéniségét.

Ékszereink fusing technikával készülnek, mely az üvegmegmunkálásnak egy speciális módja. A magas hőmérsékletű összeolvasztást (750°C-800°C) egy hosszú hűtési folyamat követ, melynek során az egyébként törékeny üveg igen ellenállóvá válik. Az üveg megmunkálásának egyik sajátossága, hogy két egyforma darabot lehetetlen készíteni, ezért a kisszériás előállítás ellenére minden egyes ékszer hordoz valamiféle egyediséget.

Az általunk használt ékszeralkarészek – legtöbb esetben orvosi acél – magas minőségűek és nem okoznak allergiát.

Azt valljuk, hogy az ékszer üzenetet hordoz. Elmondja, hogy viselője mit gondol magáról, milyen a stílusa, milyen hatást szeretne elérni. Egy jó ékszer, a tulajdonosára tereli a figyelmet és felkelti az érdeklődést a személye iránt. A Diem Glass ékszerek az igényes, magabiztos nők társai, akik  az egyéniségüket leginkább kihangsúlyozó, az alkalomhoz illő ékszereket jól kombinálják a választott öltözetükhöz.

A Diem Glass üvegékszerek szerzői jogvégdelem alá eső iparművészeti alkotások.

Az ékszerek ápolása:

Az üveg rész enyhén nedves, puha ruhával könnyen tisztítható.